A tökéletes előszoba titka

2021-08-31
A tökéletes előszoba titka
Bár kevés időt töltünk az előszobában, mégis fontos a helyiség berendezése. Hogy miért?
Az otthonról elindulás és a hazaérkezés kulcsfontosságú pillanatok. Nekünk is, és családunk minden tagjának is. Innen indulunk el a nagyvilágba nap mint nap, és ide is érkezünk meg egy fárasztó/boldog/meghatározó nap után. Nem mellesleg a vendégek is az előszobát látják először, ott üdvözöljük őket, ott veszik le a kabátjukat... a vendégség végén pedig ott búcsúzunk el egymástól. Az első és utolső benyomás fontosságát pedig mindenki ismeri.

Kicsi vagy nagy, tágas vagy zsúfolt, sötét vagy fényben fürdő: ahány ház, annyi féle előszoba. Hogyan rendezzük be ezt a gyakran alábecsült helyiséget?

Mi a tökéletes előszoba titka?

Persze, léteznek lenyűgözően gyönyörű előszobák. Választékos színek, gondosan összeválogatott képek a falon, különleges dekortárgyak. De ez a cikk most nem erről szól.
Szerintünk a tökéletes előszoba titka (dobpergés...) a kényelem!
Ez a helyiség ugyanis egy határozottan funkcionális helye a lakásnak. A praktikus elrendezés tehát sokkal fontosabb, mint a szépség...

Nézzük meg tehát, mi kell egy kényelmes előszobához!

A kényelmes előszoba elemei

Akasztó
Az akasztó fontosságát senkinek se kell magyarázni. Legyen hely kabátok, kalapok, sálak felakasztására. Ha nyáron vásárolunk, ne feledkezzünk meg a téli időszakról sem!

Cipősszekrény és ülőpad
Ha nem szeretnénk, hogy a cipők az előszoba padlóján heverjenek, láb alatt... akkor nélkülözhetetlen a cipősszekrény. Extra helytakarékosságot biztosít az ülőpaddal egybeközött cipősszekrény.

Tükör
Nem ismerünk olyan embert, aki indulás előtt ne vetne legalább egy gyors pillantást a tükörbe. Kicsi előszobákba ajánlott az akasztópanellel egybekötött tükör.
Mutass több hozzászólást Augusztus 2021
Az oldal cookiet használ a törvényi előírásoknak megfelelően.A keresődben meghatározhatod a cookie tárolását engedélyezését vagy tiltását.
Close
pixel