Blog

Kényelmes erkély télen-nyáron

Kényelmes erkély télen-nyáronNeked milyen az erkélyed? Kihozod belőle a maximumot? Esetleg csak bicikli és kacat tárolónak használod? Összegyűjtöttük a legjobb inspirációkat, hogy te is könnyen berendezd álmaid erkélyét.
Olvass többet

Skandináv életérzés az otthonodban: Larisa kollekció

Skandináv életérzés az otthonodban: Larisa kollekcióNeked mire van még szükséged az őszi-téli szezon előtt? Ha felfrissítenéd az otthoni bútor szettedet, a skandináv stílussal biztosan nem fogsz mellényúlni!
Olvass többet

Térelválasztás: praktikus ötletek

Térelválasztás: praktikus ötletekA térelválasztás teret ad a kreativitásnak. Általában nem túl költséges, és teljesen átalakítja a belső teret. Praktikus térelválasztó ötleteket keresel? Tarts velünk!
Olvass többet

A legjobb komód kiválasztása

A legjobb komód kiválasztásaMivel a bútornak nemcsak szépnek, hanem hasznosnak is kell lennie, érdemes jól átgondolni a választást. Komód vásárlás előtt állsz? Van néhány jó tanácsunk!
Olvass többet

Nappali és hálószoba egy helyiségben: praktikus ötletek

 Nappali és hálószoba egy helyiségben: praktikus ötletekA kicsi lakás berendezése nem kis fejtörést tud okozni. A lakásod mérete miatt szó se lehet külön nappaliról és hálószobáról? Semmi baj! Összegyűjtöttük a legjobb ötleteket és trükköket, melyek segítségével könnyen berendezheted a teret. Tarts velünk!
Olvass többet

A tökéletes előszoba titka

A tökéletes előszoba titkaKicsi vagy nagy, tágas vagy zsúfolt, sötét vagy fényben fürdő: ahány ház, annyi féle előszoba. Hogyan rendezzük be ezt a gyakran alábecsült helyiséget? Mi a tökéletes előszoba titka?
Olvass többet

Fekete és fehér: klasszikus színek a lakberendezésben

Fekete és fehér: klasszikus színek a lakberendezésbenNincs lakás fekete és fehér szín nélkül. Ezekkel az örök klasszikusokkal szinte mindenhol találkozunk. Olyan természetes a jelenlétük, hogy gyakran beleolvadnak a környezetbe. Pedig érdemes lenne róluk többet tudni! Ebben a cikkben bemutatjuk a fekete és fehér szín használatát a lakberendezésben és hatásukat a közérzetünkre.
Olvass többet

Hogyan segíti az íróasztal a sikeres tanulást?

Hogyan segíti az íróasztal a sikeres tanulást?Az íróasztal az iskolás gyermeknek olyan, mint a hegymászónak a bakancs. Nem elég a sikerhez, de határozottan nélkülözhetetlen! Ahogyan a hegymászás se megy megfelelő cipő nélkül, a tanuláshoz is szükséges egy jól kiválasztott íróasztal.
Olvass többet

Hogyan rendezzünk be egy kicsi előszobát?

Hogyan rendezzünk be egy kicsi előszobát?
Sok lakásban kicsi az előszoba, ami kihívások elé állít minket. Hogyan rendezzük be, hogy ne tűnjön szűknek és zsúfoltnak?
 
Nézzük meg, hogyan lehet egyszerre szép és praktikus egy kicsi előszoba!

Olvass többet

Hogyan hűtsd le a lakást klíma nélkül?

Hogyan hűtsd le a lakást klíma nélkül?Léteznek olyan praktikák, amelyekkel élhetőbbé tudjuk tenni az otthonunkat hőség idején. Bemutatjuk a legjobb ötleteket: tarts velünk!
Olvass többet
Az oldal cookiet használ a törvényi előírásoknak megfelelően.A keresődben meghatározhatod a cookie tárolását engedélyezését vagy tiltását.
Close
pixel